red piramide

Door omstandigheden kunnen wij momenteel geen (externe) diensten leveren. Zodra dat weer mogelijk is, vermelden wij dat op deze website

 

Vergaderen en catering

Piramide College heeft een moderne vergaderzaal. Onze leerlingen bieden ondersteuning bij vergaderingen. Dat kan gaan om catering of bijvoorbeeld het kopiëren van vergaderstukken. Qua catering bieden de medewerkers van Piramide Podium koffie/thee, broodjeslunch en (alcoholvrije) borrels.

Moderne vergaderruimte

Onze moderne vergaderruimte, is voorzien van een touchscreen presentatiescherm en modulaire vergadertafel. Daarbij kunt u gebruikmaken van een mobiel presentatiescherm en draadloos internet. Opdrachtgevers kunnen een of meer laptops reserveren. Bij een cursus kunnen de ICT-medewerkers van Piramide Podium ondersteuning bieden bij het aansluiten van apparatuur en klaarzetten van cursusmateriaal.

Computerservice

Computerproblemen? De ICT-medewerkers van Piramide Podium helpen graag. Onze ICT’ers kunnen ondersteunen bij kleine reparaties aan computer/laptop, opschonen van het systeem, webdesign en het printen van objecten op onze 3D-printer.
Piramide Podium is geautoriseerd als testcentrum voor het Europees Computer Rijbewijs (ECDL). Mensen die computervaardig zijn, maar niet gediplomeerd, kunnen bij ons het ECDL-certificaat behalen. ECDL opereert wereldwijd en is in 148 landen de standaard voor computervaardigheid. Het ECDL-certificaat is dan ook internationaal erkend.

Meer weten over onze diensten? Kijk op Piramide Podium, our workplace on stage.