red piramide

Netwerkpartners

Partners

Piramide Podium werkt samen met enkele geselecteerde partners. Wij waarderen deze samenwerking enorm. Dat geldt overigens ook voor onze vrijwilligers, die van onschatbare waarde zijn voor de leerwerkorganisatie. Meer weten over onze partners? Klik op hun naam.

Scholengroep Den Haag Zuidwest

Het aanbod van Scholengroep Den Haag Zuid-West kenmerkt zich door diversiteit. De scholen bieden een breed onderwijsaanbod van vmbo-basis tot en met vwo. Eén ding hebben de scholen gemeen: ze streven naar een individuele benadering van de leerlingen om zo het maximale uit elke leerling te halen.

ROC Mondriaan

De Mondriaan onderwijsgroep biedt een compleet pakket van opleidingen aan, waaronder middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie. In de regio Den Haag biedt ROC Mondriaan bijna 200 beroepsopleidingen aan in het mbo op 4 niveaus, in bol en bbl.

mboRijnland

MboRijnland leidt studenten op tot echte vakmensen. Vakkrachten die iets toevoegen aan onze omgeving. Ook geven we studenten de kans om zich persoonlijk te ontwikkelen. Wij geloven in hun mogelijkheden, in hun talenten, in hun drijfveren. Onze studenten hebben de toekomst.

Voorall

Voorall werkt voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking en/of een chronische ziekte in Den Haag; voor de organisaties die zich sterk maken voor hun belangen, maar ook voor degenen die zich daarbij niet hebben aangesloten.

OVD Design

OVD Design hét reclamebureau voor logo, huisstijl, wenskaarten, webdesign en veel meer!

Smiet Grafisch Totaal BV

Professioneel ontwerp en offset drukwerk in Den Haag.

OCK

De Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh (SHBO) zorgde dat in villa Ockenburgh in Den Haag een laagdrempelige ontmoetingsplek voor de buurt kwam: Brasserie OCK